Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Lunchroom-Restaurant Queen Bee creatieve culinaire kunstenaar in wording

afhankelijk van het instap nivo nemen wij de student verder mee in de wereld van culinaire activiteiten deze zijn uiteenlopend van productie mastiek, lunch en diner , bestellen, controle, bewaking kwaliteit in koeling, vriezers en magazijn(voorraad). fifo/lifo , ontvangen en controle van de bestellingen. het meedenken bij menu engineering, kostprijs bepaling etc het melden van defecte apparatuur en hoe er verder mee om te gaan. stroomuitval etc eigen verantwoording aan de dag leren te leggen goed luisteren en antwoorden tijdens de drukke momenten bij order uitvoeringen samenwerking, goed leren communiceren , opruimen en afsluiten.

Naar wie zijn wij op zoek?

interesse om te leren fijn is het als je al enige bagage in huis hebt zoals creatief zijn, netheid, hygiene, goed kunnen communiceren

Wat biedt het bedrijf?

indien je bewezen hebt met plezier in ons team te kunnen werken zijn er legio mogelijkheden voor handen vaak geven wij een keuken medewerker ook de mogelijkheid een dagdeel of indien gewenst een dag in de bediening mee te draaien dat bevordert het begrip funktioneren tussen de keuken en bediening ook de communicatie wordt zo bijgeschaafd

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder