Meewerkend horeca ondernemer

Hotel De Kastanjefabriek

Ben jij op zoek naar een leuke stage waar je het hele bedrijf leert kennen? Bij dit hotel in de Achterhoek is er altijd wat te doen, van schoonmaken en het ontbijt verzorgen tot het bedienen van gasten, helpen in de keuken en het doen van tuin onderhoud. Tevens bieden wij uitgebreide doorgroei mogelijkheden. Wij zijn een klein hotel met 28 kamers en willen jou de kans bieden om te ervaren hoe het is om een (klein) hotel en restaurant te runnen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Zelfstandig, zelfverzekerd, nieuwsgierig, vlotte babbel, leergierig, pro-actieve houding

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een hecht team en we houden van plezier maken. Onze visie is, een gelukkig team is een gelukkige gast. Wat ga je leren? Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten - Ontvangt de klant/gast - Informeert en adviseert de klant/gast - Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten - Signaleert en behandelt klachten - Onderhoudt in- en/of externe contacten - Werft klanten/gasten en opdrachten Voert administratieve en financiƫle processen uit - Stelt informatiemateriaal samen - Houdt financiƫle administratie bij en handelt transacties af - Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder