Manager / ondernemer horeca

CuliNice CuliNice Catering

CuliNice catering is een echt Bredaas familiebedrijf waar we met elkaar samen prachtige horecaproducties neer zetten. Waar en wanneer maakt ons niet zo veel uit, zo staan we regelmatig in de grote kerk met grote meeslepende diners, verzorgen we waanzinnige walking dinners of intieme bijeenkomsten bij mensen thuis. Wat we ook doen, we doen het goed, ook bij het duizendste broodje kaas. We hebben een aantal toffe leerplaatsen beschikbaar, waarbij we echt de moeite nemen je dit prachtige vak te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerlingen, die echt hun vak willen gaan beheersen. Je werkt graag in teamverband en bent niet bang om vragen te stellen. Je staat vierkant achter je studiekeuze en bent leergierig. Je staat te popelen om aan de gang te gaan en wilt graag je creativiteit verder ontwikkelen. Wat doe je dan precies? In de functie van horeca medewerker ben jij het visitekaartje van ons bedrijf, het aanspreekpunt van de opdrachtgever op de werkvloer en voor de keuken. De ene keer is dat een intiem gezelschap met een buffet de andere keer een walking dinner voor 200 mensen, of eventueel op een van onze vaste locaties. Wat er ook gaat gebeuren jij gaat er voor zorgen dat men een geweldige bijeenkomst hebben.

Wat biedt het bedrijf?

Wat kun je van ons verwachten: • Iedere dag een ander feestje om te verzorgen met je collega’s • Een prima salaris waar je op kan rekenen • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor cursussen • Een vakantiesluiting in augustus, vrij met kerst en oud en nieuw • Een leuk team waarin iedereen gelijkwaardig is • Een prachtige samenwerking waar je mee werkt aan de ontwikkeling van ons bedrijf • Een goede werk/privé-balans, wij vinden als familiebedrijf het erg belangrijk dat je je eigen familie ook voldoende kan zien. • Kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder