Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Bleue Bar Bistro

De student of werknemer gaat bij ons volledig meedraaien in de bediening. Doordat we een kleine zaak zijn, is er de mogelijkheid om veel competenties te ontwikkelen. Er kan zelfstandig gewerkt worden en er is mogelijkheid tot het ontwikkelen op niveau van communiceren, gastheerschap, productkennis en wijnkennis.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk om bij een student of werknemer terug te zien dat deze met plezier naar het werk komt, passie voor het vak heeft en zichzelf kan zijn. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en hebben we een jaar de tijd om daar samen aan te werken. Belangrijk is een open houding, oog voor detail, vriendelijk en oprecht.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf bieden wij een veilige ruimte wanneer je jezelf kan ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk niveau. Doorgroeimogelijkheden zijn er zeker, er is ruimte om een jaar langer te blijven, met eventueel uitzicht op een vaste aanstelling. Wij werken met een team dat open is, op een fijne manier met elkaar omgaat en elkaar de tijd geeft om ieders kwaliteiten te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder