Zelfstandig werkend kok

Cafe restaurant De Eendracht Blaricum LEERLING (ZELFSTANDIG WERKEND) KOK

Na een inwerk periode leren we je op weg om binnen het leerjaar het volgende zelfstandig uit te voeren; Je zorgt ervoor dat de processen binnen de parti’s optimaal gestructureerd worden. Je ondersteunt bij coaching en controle op handhaving HACCP procedures. Je ondersteunt bij het verzorgen van klein keukenonderhoud en ondersteunt bij het herkennen en doorgeven van groot onderhoud aan de chef-kok of Sous-chef. Je plant en voert mise en place werkzaamheden uit naar overeengekomen afspraken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt passie voor de keuken en wil hier graag het fijne van leren! Bij De Eendracht koken we met mooie producten. Geen pakjes en potjes, maar echt koken en werken met verse producten. Natuurlijk krijg jij de kans om hier alles over te leren! Van garde tot entremetier, en van bestellen tot menu ontwerp, jij mag in alle fases meekijken en werken. In het korthoud jij je bezig met: ~ Het draaien van jouw partie tijdens lunch & diner ~ MEP voor dag en week ~ HACCP borging & controle op handhaving procedures registratie ~ Jouw eigen training & ontwikkeling, gefocust op de kerntaken: · B1-K1 Bereidt gerechten (Plannen, MEP, recepten, bereiden, opruimen & schoonmaken) · B1-K2 Beheert keukenvoorraden (bestellen, ontvangen en controleren, opslaan & borging) · P2-K1 Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (ontwikkelen gerechten, menu-engineering, efficiency & kwaliteit) · P2-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit (instrueren en begeleiden)

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je de mogelijkheid om te ontplooien in een veelzijdige, dynamisch bedrijf. De Eendracht maakt onderdeel uit van Het Horeca Kantoor. Dat is een jong, professioneel en groeiende hospitality organisatie met meerdere locaties in en rondom Amsterdam. We bieden een werkomgeving waar eigen initiatief beloond wordt met oneindig veel doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder