Zelfstandig werkend kok

Restaurant Het Schaap Versterk onze keuken bij Restaurant Het Schaap!

Ons restaurant is een kleinschalig bedrijf wat geopend is van dinsdag t/m zaterdag. Wij streven naar veel aandacht voor onze gerechten en de producten waarmee wij weken. Wij werken in een klein team in de keuken dus je zult veel verschillende taken krijgen. Daarnaast zijn wij bereid tot het geven van veel verantwoordelijkheid. De voornaamste taken zich concentreren op mise-en-place, lunchgerechten, het voorbereiden en maken van de voorgerechten en nagerechten en het ondersteunen van de chef met zijn werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Uiteraard stellen wij kwaliteiten als zelfstandigheid, creativiteit, het kunnen werken in een klein team, nauwkeurigheid en hygienisch werken zeer op prijs. Ieder individu heeft zo zijn of haar eigen kwaliteiten die meegebracht worden in een team. We zouden dus graag in contact komen om elkaar te leren kennen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een familiebedrijf, daarbij hoort ook een familiare werksfeer waarin wij prettig met elkaar samen werken. Wij bieden de kans op veel persoonlijke ontwikkeling en staan open voor nieuwe ideeën en eigen inbreng. Wij richten ons vooral op een mooie diner ervaring die binnen onze regio van goed niveau is maar bieden daarnaast ook lunch, buffetten en maatwerk voor groepen aan. Indien je goed past binnen ons team en over de juiste kwaliteiten en werkethiek beschikt behoort ook een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden. Tot slot zijn wij altijd op zondag en maandag gesloten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder