Zelfstandig werkend kok

B&G Catering Service Enthousiaste, leergierige, verantwoordelijke en gezellige Zelfstandig werkend kok (BBL)

Wij zijn een catering bedrijf en op zoek naar een (aankomend) zelfstandig werkend kok om ons te ondersteunen in onze catering activiteiten zowel in het bedrijf als op locatie. B&G Catering Service is een dynamisch bedrijf dat volop in beweging is. We hebben een eigen ambachtelijke slagerij, een aantal bedrijfshoreca-vestigingen en hebben diverse soorten catering werkzaamheden. De catering kan zijn van een simpele lunch tot een volledig verzorgde bruiloft met alles erop en eraan. Als leerling draai je mee in onze catering keuken. Onze chef neemt je mee in alle facetten van ons bedrijf. Van het maken van een verse soep tot het BBQen op locatie. Van het bedenken tot en het maken van recepten en het bestellen van de daarbij behorende producten. Kortom, een afwisselende en leuke stage!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij het aller belangrijkste vinden is een leerling die enthousiast is, graag wil leren, interesse in het vak heeft...ambitie en passie. De rest kunnen we allemaal leren. Binnen de horeca geld natuurlijk wel... geen 9-5 mentaliteit! Je hebt zoveel mogelijke vaste tijden, maar het kan een keer voorkomen dat je wat eerder moet beginnen of dat het wat later wordt. We zijn een hecht team. Samen zorgen we dat alles als een trein draait. Een beetje sociaal en goed samen kunnen werken is dus wel een must. Van een zelfstandig werkend kok verwachten we dat hij of zij serieus werkt en verantwoordelijkheidsgevoel toont. Graag lichten we in een persoonlijk gesprek alles nog meer toe.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een hecht en gezellig team. Vaak een borrel. Samen lunchen, personeelsuitjes. Dus pas je binnen het team, laat je zien dat je hard, goed en graag werkt en toon je verantwoordelijkheidsgevoel dan is verder groeien binnen B&G Catering Service zeker mogelijk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder