Leidinggevende keuken

Two Chefs Foodbar West Leer leidinggeven in een bier restaurant

Werkzaamheden in de keuken: - Plannen van werkzaamheden - Mise en place voorbereiden - Recepten volgen/aanpassen - Gerechten bereiden - Gerechten meegeven - Keuken en machines schoonmaken - Onderhoud keukeninventaris Beheren keukenvoorraden: - Bestellen van benodigde producten - Aannemen van bestellingen en controleren - Opruimen van de geleverde bestellingen - Bedenkt nieuwe gerechten - Helpt met het ontwikkelen van de menukaart - Houdt rekening met de inkoop en verkoop prijzen - Helpt en begeleidt nieuwe lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

- enthousiasme - leergierigheid - respect - vrolijke open uitstraling - doorzettingsvermogen

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een jong, enthousiast en hecht team bestaande uit de Two Chefs Bar en wij brouwen ons eigen bier in de Two Chefs Brouwerij. Onderdeel van de stage is naast horeca werk ook een dag meedraaien in de brouwerij en je eigen bier brouwen. Je kan in het restaurant verschillende taken leren in onze keukens. Onze chefs hebben in verschillende fine-dining keukens gestaan, kunnen op hoog niveau prachtige gerechten maken en jou heel veel leren in de keuken. We leren je alles over lekker vers craft bier, maar daarnaast ook over hoe leuk horeca kan zijn. We trainen veel met elkaar zodat je intern veel geleerd wordt. Lijkt dit nu iets voor jou? Neem dan contact op! Wij zijn een jong bedrijf, dus er zijn veel mogelijkheden om door te groeien en zelfs op een vaste aanstelling in de toekomst.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder