Meewerkend horeca ondernemer

Heck’s Amsterdam Word jij onze nieuwe gastvrijheidsheld? Transformeer elke dag tot een culinair avontuur!

Je stapt vol energie je werkplek binnen, klaar om een geweldige dag te beginnen! Samen met je collega's zet je alles in volle vaart klaar voor een geweldige start. Wanneer de deuren van ons restaurant opengaan, transformeer jij tot de ultieme gastheer/gastvrouw. Een warm welkom wordt elke gast toegezwaaid terwijl je ze met enthousiasme naar hun tafel begeleidt. De dag vliegt voorbij terwijl je vrolijk je werk doet. Je neemt de bestellingen op en je glimlach is aanstekelijk terwijl je ervoor zorgt dat elke wens wordt vervuld. Tussendoor glip je langs de tafels om te vragen of alles naar wens is. Na een ronde van tevreden gasten, ruim je efficiënt tafels af. Gasten die hun maaltijd hebben genoten of vertrokken zijn, worden vriendelijk gegroet terwijl je de details afrondt. En dan, als de dag eindigt met tevreden klanten, sta je even aan de kassa. Met een beleefde glimlach reken je af, beseffend dat naast betalingen, ook ervaringen zijn gedeeld.

Naar wie zijn wij op zoek?

communicatief sterk, oog voor detail, gastvrij.

Wat biedt het bedrijf?

- een gezellig en hecht team! - een goeie leermeester - een contract met een leuk salaris - doorgroeimogelijkheden (bijvoorbeeld barhoofd of supervisor)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder