Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant Vis aan de Schelde Kom werken en leren in dit unieke en beste Vis Restaurant van Amsterdam, "Visaandeschelde"

De student gaat volledig meedraaien in het restaurant. We leren je alles van A tot Z. Je productkennis zal een enorme boost krijgen op het gebied van mooie vissoorten, kreeft, kaviaar, bijzondere groentes en wijnen. Je zult zelfstandig leren wijklopen. Indien je een management opleiding volgt, zul je meekijken met onze vergaderingen en cijfer besprekingen en inkoopbeleid. Kortom een veelzijdige leerweg met bijzondere gasten, producten en leuke collega's met een goede vergoeding. Andere leerdata als periodes zijn ook mogelijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

We hopen dat je een sociaal karakter hebt en oog voor detail. We vinden het mentale belangrijk dat je toegankelijk bent en altijd vrolijk.

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer jij goed presteert is het mogelijk om bij ons te komen werken en wellicht door te groeien naar een mooie functie binnen 1 van onze bedrijven.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder