Meewerkend horeca ondernemer

Hotel Alkmaar Gastheer/gastvrouw ontbijt

Ben je iemand die 's-ochtends vrolijk uit z'n bed komt en lijkt het je leuk om voor onze gasten het ontbijt te verzorgen? In het kort: Het ontvangen van gasten en serveren van verse koffie en thee tijdens het ontbijt Het afruimen van de ontbijttafels, Het bijhouden van de afwas en het opruimen, schoonmaken en stofzuigen van het restaurant Voorbereiden van lunch tijdens bijeenkomsten Must-haves: Een echt ochtendmens met een goed humeur Jij wordt vrolijk van het serveren van een heerlijk, vers en uitgebreid ontbijt aan mensen Werkt graag in teamverband met een hands-on mentaliteit Gastvrij en pro-actief Bent graag onder de mensen

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, gastvriendelijk, flexibel, stressbestendig en representatief, proactief en gemotiveerd!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Golden Tulip Hotel Alkmaar krijg je de kans om alle afdelingen te leren kennen en je zelf te ontplooien tot een fanatieke horeca tijger!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder