Assistent logistiek

N.E.X.T. Company Publishers Assistent logistiek medewerker gezocht bij uitgeverij e-commerce bedrijf

N.E.X.T. Company b.v. heeft naast een uitgeverij een eigen webshop, www.spiritueelboek.nl Deze webshop verzendt vanuit een eigen magazijn pakketten en boeken naar klanten. Daar komt er een hoop voorbereidingswerk bij kijken. N.E.X.T. Company biedt verschillende pakketen aan. Deze pakketten moeten voorbereid worden. De leerling werkt onder begeleiding mee in het magazijn en gaat hierin ook dingen zelfstandig taken uitvoeren. Je werkt in een klein team en krijgt de mogelijkheid om allerlei werkzaamheden uit te voeren, zoals magazijnwerkzaamheden, verzendklaar maken van goederen. Omschrijving van de werkzaamheden: - Magazijn/goederenbeheer - Controleren van binnenkomende goederen en het gereed maken voor verzending. Magazijn op orde houden. Voorbereiding van alle pakketten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Naar wie zijn wij op zoek? Je bent een echte aanpakker, die graag in een klein team werkt en om te zorgen voor een goede pakketstroom. We hebben in ons snel groeiende bedrijf ruimte voor een gemotiveerde leerling met Inzicht in logistiek, een praktische instelling die graag in teamverband wil werken, maar ook in staat is om zelfstandig opdrachten uit te voeren.

Wat biedt het bedrijf?

N.E.X.T. Company b.v. is een groeiend bedrijf in Soest dat spirituele producten een boeken levert aan consumenten in Nederland en Belgie en binnenkort ook Duitsland. Het bedrijf biedt je een interessante werkplaats in een klein team. Je bent in staat om zelfstandig alle taken in het magazijn en de werkplaats uit te voeren onder begeleiding van een supervisor. Als je houdt van aanpakken en het uitvoeren van verschillende werkzaamheden ben je hier op de goede plek. Er zijn doorgroeimogelijkheden voor echte toppers. Bij N.E.X.T. Company houden we ook van gezelligheid en organiseren we regelmatig een personeelsbijeenkomsten. Wij hebben fijne werktijden van 9:30 t/m 17:15! Ook beschikken we over een Gym binnen ons bedrijf waarin je lekker mag sporten om fit te blijven!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij het verwerken van de goederenstroom
  • P1-K1-W1 Ontvangt goederen en/of producten
  • P1-K1-W2 Maakt goederen en/of producten gereed voor opslag en slaat deze op
  • P1-K1-W3 Verzamelt (retour)goederen, producten, emballage en andere verpakkingsmaterialen
  • P1-K1-W4 Voert handelingen op goederen/of en producten uit
  • P1-K1-W5 Maakt goederen en/of producten verzendklaar
  • P1-K1-W6 Inventariseert (een deel van) voorraad en/of de magazijninventaris

lees verder