Assistent logistiek

Notenfabriek Enthousiaste logistiek assistent gezocht die houdt van lekker eten

Ben jij een jonge, gedreven persoonlijkheid die op zoek is naar een stage in de logistieke wereld? Dan is deze stageplek iets voor jou! Wij zijn een klein, innovatief bedrijf gevestigd in Bilthoven met een informele en platte organisatie. In ons moderne bedrijfspand bieden we een uitdagende omgeving waarin je zelfinitiatieven kunt ontplooien. Wat ga je doen? Als stagiair logistiek medewerker krijg je een veelzijdige rol. Je zult je onder andere bezighouden met het verzamelen van orders, inpakken, het branden van noten en het bezorgen met onze bezorgfiets. Daarnaast zorg je voor een nette werkruimte en ben je betrokken bij de orderafhandeling. Waarom voor ons kiezen? * Jonge, frisse werkomgeving * Directe lijnen door onze platte structuur * Kleinschalig bedrijf * Moderne, aantrekkelijke werkomgeving * Veel ruimte voor eigen initiatief * Boeiende en gevarieerde taken

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast: We zoeken een assistent logistiek medewerker die graag ons team komt versterken met een positieve en gedreven houding. Je bent proactief en bereid om taken op te pakken en collega’s te helpen waar dat nodig is. Oog voor detail: Bij de Notenfabriek is nauwkeurigheid belangrijk, vooral bij kwaliteits- en veiligheidscontroles. In jouw rol als assistent is het belangrijk om zorgvuldig te werken en op de kleine dingen te letten om fouten te voorkomen. Leergierig: We zoeken iemand die graag nieuwe dingen leert en zich snel aanpast aan verschillende taken en situaties. Je staat open voor feedback en streeft ernaar jezelf te verbeteren om het team zo goed mogelijk te ondersteunen. Professionaliteit: Bij ons gaan we samen voor groei en ontwikkeling. We willen je helpen om een professionele carrière op te bouwen. Je werkt volgens de bedrijfsregels, ondersteunt je team waar nodig en toont respect voor iedereen waarmee je werkt. Samen groeien we naar meer professionaliteit!

Wat biedt het bedrijf?

Bij de Notenfabriek staat goede begeleiding centraal. Stagiairs werken samen met een toegewijde mentor die hen bijstaat en helpt groeien, zodat ze waardevolle ervaring opdoen en soepel kunnen wennen aan hun rol. Stagiairs kunnen bovendien in hun eigen tempo doorgroeien door taken en projecten te kiezen die passen bij hun vaardigheden en doelen. Als extraatje kunnen stagiairs elke week lekkere noten mee naar huis nemen—aardige bonus die hun interesse in de branche nog verder stimuleert. Deze voordelen zorgen voor een fijne stage-ervaring bij de Notenfabriek, waar stagiairs waardevolle kennis en ervaring opdoen in een ondersteunende en inspirerende omgeving.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij het verwerken van de goederenstroom
  • P1-K1-W1 Ontvangt goederen en/of producten
  • P1-K1-W2 Maakt goederen en/of producten gereed voor opslag en slaat deze op
  • P1-K1-W3 Verzamelt (retour)goederen, producten, emballage en andere verpakkingsmaterialen
  • P1-K1-W4 Voert handelingen op goederen/of en producten uit
  • P1-K1-W5 Maakt goederen en/of producten verzendklaar
  • P1-K1-W6 Inventariseert (een deel van) voorraad en/of de magazijninventaris

lees verder