Allround Assistant Business Services

Verkeersschool Koos van der Bilt "Duizendpoot in Business Services: Word Allround Assistant bij Verkeersschool Koos van der Bilt!"

Als Allround Assistant Business Services bij Verkeersschool Koos van der Bilt krijg je een veelzijdige en uitdagende rol binnen de zakelijke dienstverlening. Je werkt op verschillende afdelingen en ondersteunt professionals om hun werk optimaal te kunnen doen. Jouw werkdag zal afwisselend zijn en zich afspelen op het snijvlak van klantcontact, marketing, HR, administratie, facilitair, financiƫle- en/of juridische diensten. Als aanspreekpunt voor klanten speel je een cruciale rol in het klantcontact en verzorg je zakelijke communicatie. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en staat klanten professioneel te woord. Daarnaast verwerk je gegevens en zorg je ervoor dat managementinformatie tijdig beschikbaar is. Je ondersteunt bij het leveren van managementinformatie en voert financiƫle processen uit, zoals facturatie en betalingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het organiseren van planning en voorraadbeheer, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde bedrijfsvoering.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Allround Assistant Business Services bij Verkeersschool Koos van der Bilt zijn er verschillende vaardigheden die je zullen helpen om succesvol te zijn in je rol: 1. Communicatieve vaardigheden 2. Oog voor details 3. Creativiteit 4. Proactieve houding 5. Flexibiliteit 6. Klantgerichtheid 7. Probleemoplossend vermogen 8. Samenwerken Als je beschikt over deze vaardigheden en bereid bent om te leren en te groeien in je rol als Allround Assistant Business Services, dan ben je bij Verkeersschool Koos van der Bilt van harte welkom om ons team te versterken en bij te dragen aan het succes van onze organisatie.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Verkeersschool Koos van der Bilt bieden we onze studenten en werknemers een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin ze volop kunnen groeien en zichzelf kunnen ontwikkelen. We hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en bieden daarom verschillende mogelijkheden: 1. Professionele groei 2. Doorgroeimogelijkheden 3. Samenwerking en teamgeest 4. Mogelijkheid tot vaste aanstelling 5. Gezellige lunchruimte 6. Waardering en erkenning Kortom, Verkeersschool Koos van der Bilt biedt een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waarin je kunt groeien als professional. We zorgen voor een goede balans tussen werk en plezier, en streven ernaar om onze medewerkers te laten floreren binnen ons team. We verwelkomen graag gemotiveerde en enthousiaste studenten en werknemers om met ons samen te werken en ons bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder