Allround Assistant Business Services

AXS Techniek Leukste bedrijf van Rotterdam zoekt een vlotte Office Assistant!

Ben jij een enthousiaste en representatieve Office Assistant die wil werken in een jong en gedreven team? Als Office Assistant ben je het visitekaartje maar ben je natuurlijk ook de grote regelaar die zorgt dat alles organisatorisch vlekkeloos verloopt. Je bent verantwoordelijk om alles organisatorisch perfect te regelen, daarbij zorg je er voor dat het kantoor op en top uitziet. Als Office Assistant ontvang je gasten en klanten en zorg je dat zij een optimale beleving hebben. Daarbij ben je mede verantwoordelijk voor de inkoop en voorraadbeheer van alle benodigde office materialen. Je beheert de personeelsadministratie en verzorgt de on-boarding van nieuwe collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het CRM-beheer en neemt deel in het facturatieproces. Ook bied je ondersteuning bij telefonische en administratieve werkzaamheden. Je assisteert bij communicatie, marketing en HR werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en kan goed prioriteiten stellen. Uitstekende vaardigheden met Microsoft Office. Je bent een geboren organisator, een multitasker en bent mega stressbestendig. Je hebt een positieve opgeruimde houding, bent representatief en vindt het leuk om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Perfecte uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat biedt het bedrijf?

Een informele, dynamische, inspirerende en professionele werkomgeving Prachtige uitjes zoals buitenlandse reizen naar Ibiza! De mogelijkheid tot sporten bij de buren van HealthCity Een gezonde werkplek: dagelijks vers fruit op kantoor en een ergonomische werkplek met zit/sta bureau Je een baas achter onze tafelvoetbal, flipperkast of playstation! We zijn uitstekend bereikbaar met het OV en hebben veel eigen parkeergelegenheid Op de vrijdagmiddag ben je van harte welkom aan onze eigen bar!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder