Business Administration & Control Specialist

Kraamzorg Mama Boost je finance carrière: Ontdek de wereld van Business Administration & Control bij ons!

Een stage bij ons als Business Administration & Control Specialist biedt je de kans om je passie voor finance in praktijk te brengen. Hier balanceer je tussen de precisie van boekhouding en de creativiteit van adviseren. Je start je dag met het controleren van dagboeken en ontwikkelt je kennis over periodeafsluitingen en btw-aangifte. Naast hands-on ervaring in administratieve processen, ontwikkel je ook je communicatieve vaardigheden, door gevraagd en ongevraagd advies te geven op basis van bedrijfscijfers. Deze stage verrijkt je inzicht in de financiële stromen binnen een organisatie en biedt een springplank voor je carrière in finance. Ben je klaar om te leren en jezelf uit te dagen? Solliciteer nu!

Naar wie zijn wij op zoek?

In deze dynamische rol van Business Administration & Control Specialist, staan verschillende vaardigheden centraal. Als eerste, nauwkeurigheid. De wereld van finance is gedetailleerd en complex. De juistheid van cijfers is cruciaal, omdat elke misstap kan leiden tot significante problemen in de bedrijfsvoering. Ten tweede, kennis van geautomatiseerde systemen. We leven in een gedigitaliseerd tijdperk waarin technologische vaardigheden onmisbaar zijn. De mogelijkheid om vlot met verschillende software te werken is een sleutelcompetentie. Ten derde, communicatie. Onze specialisten hebben dagelijks te maken met interne klanten en moeten in staat zijn om complexe financiële informatie helder en begrijpelijk over te brengen. Tot slot, empathie. Een goede specialist begrijpt de belangen van zowel het bedrijf als de klant. Dit vermogen om de situatie vanuit verschillende invalshoeken te zien is van onschatbare waarde.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons leerbedrijf word je omringd door een fantastisch team dat jouw groei en succes ondersteunt. We bieden niet alleen een stagevergoeding die jouw inzet waardeert, maar ook een gezellige lunchruimte waar ideeën sprankelen en vriendschappen bloeien. Je zult betrokken zijn bij uitdagende projecten en krijgt waardevolle begeleiding en feedback om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. En als kers op de taart zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf, omdat we geloven in jouw potentieel. Kom bij ons en maak deel uit van een hecht team waar leren en plezier hand in hand gaan!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

Video Link

lees verder