Business Administration & Control Specialist

De Belastingjurist Ontdek de Wereld van Cijfers en Advies: Jouw Start in de Boekhouding en Belastingadvies

Begin je Reis in de Dynamische Wereld van Financiën en Belasting Bij De Belastingjurist zijn we op zoek naar een ambitieuze Business Administration & Control Specialist om ons Finance-team te versterken. Dit is een uitgelezen kans voor iemand die zijn carrière in de boekhouding en belastingadvies wilt beginnen en groeien binnen een omgeving waar leren en ontwikkeling centraal staan. Wat ga je doen? Assisteren bij de essentiële financiële cycli, inclusief maandafsluitingen, kwartaal- en jaarafsluitingen. Uitvoeren van administratieve taken en zorgen voor een soepele workflow binnen de afdeling. Ontvang begeleiding en training om je vaardigheden in consultancy te ontwikkelen, met de mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op onze dienstverlening. Werk in een sector die zich continu ontwikkelt en gebruik deze kennis om ondernemers proactief te ondersteunen bij het navigeren door de complexe wereld van belasting en boekhouding.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die: Een passie heeft voor de financiële sector en een carrière in boekhouding en belastingadvies ambieert. Nauwkeurig en georganiseerd is, met een scherp oog voor detail. Eager is om te leren en zichzelf te ontwikkelen in een snel veranderende omgeving. Uitstekende communicatieve vaardigheden heeft en in staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Hands-on Ervaring: Werk direct aan echte boekhoudkundige en fiscale dossiers onder begeleiding van ervaren professionals. Diepgaande Kennis van Belastingwetgeving: Verkrijg waardevolle inzichten in zowel lokale als nationale belastingwetten en -regelgeving. Ontwikkeling van Professionele Vaardigheden: Verfijn je analytische, communicatieve, en klantenservice vaardigheden in een dynamische, ondersteunende omgeving. Toegang tot Innovatieve Technologieën: Leer werken met de nieuwste software en technologieën die in de branche worden gebruikt. Netwerkmogelijkheden: Bouw een netwerk op met professionals in de sector die je carrière kunnen beïnvloeden. Toewijding aan Ethiek en Professionalisme: Leer de essentiële principes van professioneel gedrag en ethiek in de financiële wereld. Wij bieden een ondersteunende en uitdagende omgeving waarin je niet alleen je theoretische kennis kunt toepassen, maar ook een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team. Dit is jouw kans om een solide b

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder