Sociaal werker

Thuiszorg de Oude Haag BV

Bij Thuiszorg de Oude Haag start je dag om 8:00 en eindigt om 16:30. Samen met ervaren collega's voer je diverse zorgtaken uit, waaronder huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, wijkverpleging en specialistische verpleging. Naast de praktijkervaring is er tijd voor administratie, overleg met andere disciplines en werken aan persoonlijke leerdoelen. Je leert methodisch werken, handelen in onvoorziene situaties en constant streven naar kwaliteitsverbetering. De werkplek in Den Haag biedt een dynamische leeromgeving met een divers cliëntenbestand. De focus ligt op persoonlijke ontwikkeling, kritisch denken en verbeteren van communicatieve en analytische vaardigheden. Het is een uitdagende leerplek die je voorbereidt op een carrière in de zorg en helpt groeien als professional. Je draagt bij aan de kwaliteit van leven van cliënten, wat zorgt voor een voldaan gevoel aan het einde van de dag. Samenwerking staat centraal; samen wordt de zorg uitgevoerd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Thuiszorg de Oude Haag is het belangrijk dat je als werknemer of student diverse vaardigheden bezit. Een empathische houding en goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel. Je moet in staat zijn je in te leven in de situatie van de cliënt en helder kunnen communiceren. Oog voor detail is belangrijk om subtiele veranderingen in de gezondheidstoestand te kunnen waarnemen. Je moet probleemoplossend kunnen werken en creatief zijn in onverwachte situaties. Organisatorische vaardigheden en efficiënt tijdsbeheer zijn nodig voor het uitvoeren van administratieve taken en het plannen van je dag. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn essentieel in de dynamische omgeving van de thuiszorg, waar elke cliënt unieke behoeften heeft. Een proactieve houding helpt je bij het continu verbeteren van de zorgkwaliteit en je eigen professionele ontwikkeling. Deze vaardigheden zorgen ervoor dat je kwalitatieve zorg kunt bieden en een positieve bijdrage kunt leveren in het team en aan de cliënt.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Thuiszorg de Oude Haag krijg je als student of werknemer toegang tot een rijke leeromgeving. Ons ervaren team staat klaar om kennis en vaardigheden te delen, en ondersteunt je in je professionele ontwikkeling. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden voor diegenen die initiatief tonen en zich inzetten. Wij waarderen motivatie en bieden de nodige opleidingen en trainingen aan. Een goede werksfeer is bij ons essentieel. Onze lunchruimte is een gezellige plek waar collega’s samenkomen, wat bijdraagt aan het sterke teamgevoel en de samenwerking bevordert. Voor medewerkers die zich bewijzen, is er kans op een vaste aanstelling, wat stabiliteit en werkzekerheid biedt. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde individuen die zich willen inzetten voor kwalitatieve zorg en een positieve bijdrage willen leveren aan ons team. Thuiszorg de Oude Haag is een plek waar je kunt groeien, leren en een verschil kunt maken.

Wat ga je leren?

  • Werken aan de aanpak van sociale vraagstukken
  • B1-K1-W1 Inventariseert de vraag naar sociaal werk
  • B1-K1-W2 Ontwikkelt een aanpak
  • B1-K1-W3 Versterkt het sociale netwerk
  • B1-K1-W4 Ondersteunt bij praktisch functioneren en participatie
  • B1-K1-W5 Zorgt voor het opzetten, uitvoeren en coördineren van activiteiten
  • B1-K1-W6 Evalueert de aanpak
  • Uitvoeren van organisatie- en professiegebonden taken
  • B1-K2-W1 Voert het beleid uit
  • B1-K2-W2 Voert administratieve taken uit
  • B1-K2-W3 Werkt aan professionele ontwikkeling
  • B1-K2-W4 Werkt aan kwaliteit

lees verder