Kok

Lumen Hotel & Events Leerling Kok

Lumen Hotel & Events is een viersterrenhotel gelegen in het stadion van PEC Zwolle. Naast een hotel, is Lumen ook een event center en beschikken we over het Bluefinger Restaurant en de Bluefinger Lounge. Al het eten wat wij binnen Lumen Hotel & Events serveren, komt direct uit onze eigen keuken. Als leerling kok ga je aan de slag in het Bluefinger Restaurant, dit is onderdeel van Lumen Hotel & Events. Je werkt mee in het bereiden van gerechten om de gasten een zo culinair mogelijk verblijf te bieden. De ene keer zal het gaan om een a la carte diner, terwijl je de andere dag druk bezig bent met een buffet voor 100 personen. Andere taken waar je aan kunt denken zijn: - Voobereidende (mise en place) werkzaamheden uitvoeren; - Ondersteunen tijdens de uitgifte van het eten; - Opruimen en schoonhouden van onze open keuken; - Toezien op de werkzaamheden van onze hulpkrachten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? - Je volgt een BBL opleiding in de richting van (zelfstandig werkend) kok; - Iemand die zich goed staande weet te houden tijdens drukke momenten in de keuken; - Iemand die te werk gaat volgens de geldende HACCP regels.

Wat biedt het bedrijf?

- Passend salaris volgens de horeca cao, op basis van 32 uur; - Doorgroeimogelijkheden met uitzicht op een vaste aanstelling; - Ieder jaar een personeelsfeest: dat wil je niet missen! Ook sluiten we ieder jaar gezellig af tijdens onze jaarlijkse kerstborrel mét natuurlijk een welverdiend kerstpakket; - Leuke personeelsvoordelen zoals dineren in het Bluefinger Restaurant met 50% korting en overnachten tegen aantrekkelijk personeelstarief bij Lumen of in één van de Ibis Budget hotels in Stein/Maastricht of Rotterdam/The Hague Airport.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder