Zelfstandig werkend kok

Eetcafe Restaurant Florizz WANTED: ROTS IN DE BRANDING & CULINAIRE ENTHOUSIASTELING

De student gaat werken in een jong, creatief bedrijf. Florizz heeft rond de 15 collega's. Veel zijn bezig met een horeca opleiding of hebben een horeca opleiding afgerond. Florizz is een gevestigde naam in Zwijndrecht , dit jaar vieren we ons 15 jarig bestaan. Al 15 jaar begeleiden we ook studenten die er voor hebben gekozen om in de horeca te gaan werken. Trots kijken we ook naar oud-collega's die nu in hun eigenzaak staan te werken of bv op sterren niveau. Bij Florizz werken we met mooie producten, bijna niets is te gek en we houden van afwisseling. Je gaat bij ons het keuken team versterken en er ook een belangrijke rol in spelen. We gaan je leren om zoveel mogelijk te leren en je extra te begeleiden op de onderdelen waar je extra begeleiding nodig hebt. Je gaat bij ons veel leren over vis, over het proces van dry agen, over onze catering tak , zo proberen we je klaar te stomen voor een baan in de horeca!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over: F : Flexibel L: Leergierig O: Ondernemend R: Respectvol I : Inzet Z : Zorgvuldigheid Z : Zelfstandig

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste aanstelling in het leukste team van Zwijndrecht.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder