Meewerkend horeca ondernemer

Brasserie Napoleon

Werkt mee in de bedrijfsvoering en uitvoering binnen het bedrijf. Leert overal mee te werken zodat alle geledingen in het bedrijf geleerd kunnen worden. (keuken is hierin geen verplichting, wel altijd handig voor later) Bedrijf heeft een platte organisatie dus lijnen zijn kort.

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibele instelling. Zelf denkend maar ook luisterend en lerend. Een tikkeltje eigenwijs, geordend. Vrolijke uitstraling. Alles willen leren.

Wat biedt het bedrijf?

Een stageplek waar je het hele bedrijf leert kennen waardoor je allround wordt wat altijd goed is in de toekomst. Het team is een gezellige mix van jong en oud waar respect voor elkaar hoog aangeschreven staat. Er zijn bij ons meerdere oud leerlingen blijven hangen om bij ons e blijven werken, soms als ambulante medewerker soms als vaste medewerker.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder