Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant De Beuze leer de basis van uit de ervaring

Meedraaien in een bedrijf wat reeds meer dan dertig jaar een begrip is in Zierikzee. Alle voorkomende werkzaamheden, die het vak zo mooi maken. gasten ontvangen, plaats toewijzen, opnemen van eten en consumpties, bar werkzaamheden (maken van consumpties, bar onderhoud, bijvullen, logistiek) uitserveren van consumpties en diner, afruimen en debarrasseren, in later stadium, beheer en bestellen van de drankvoorraad. schoonmaken van de werkplek en het restaurant. Werkzaamheden op het terras, 70 zitplaatsen. Kortom alle activiteiten die je er op voorbereiden om een veelzijdige medewerker te worden voor iedere volgende stap in je carrière.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vaardigheden kun je leren, wat wel belangrijk is je persoonlijke hygiëne, een goede gastheer/vrouw begint erbij dat je jezelf keurig verzorgd en er immer onberispelijk uitziet, dat is iets anders dan "knap" een positieve leergierige instelling, tikkie eigenwijs maar niet betweterig. gezond denkvermogen en een inbeeldingsvermogen zodat je jezelf in de positie van de gast kunt verplaatsen, hoe dan? dat leren wij je

Wat biedt het bedrijf?

een vierdaagse werkweek, van woensdag tot en met zaterdag een fatsoenlijke beloning, ook al ben je scholier/student in de maanden december en januari is het bedrijf gesloten, in deze periode zal je wel school moeten volgen. het salaris wordt in deze periode doorbetaald.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder