Kok

Eet-Lokaal Stage lopen in een gastvrij bedrijf waar je regio de Liemers écht proeft. Kunst, cultuur en een goed verhaal.

Eet-Lokaal is dé horecazaak in het centrum van Zevenaar met een café, restaurant, 3 zalen en een waanzinnig mooie historische binnentuin. Bij ons proef je wat regio de Liemers te bieden heeft en eten gasten écht lokaal! Van woensdag t/m zondag zijn wij vanaf 11:37u geopend en kunnen gasten genieten van zelfgemaakte taarten, een heerlijke lunch, borrel of diner. Tevens beschikken wij over vergaderzalen en kunnen de ruimtes afgehuurd worden voor een bruiloft en/of onvergetelijk feest. In het monumentale pand uit de 17e eeuw is tevens een wisselende kunsttentoonstelling te bewonderen van kunst met een knipoog naar de Liemers. Het veelzijdige bedrijf staat garant voor kwaliteit, regionale producten, gezelligheid en gastvrijheid met een persoonlijke aanpak en wij hopen dat jij daar aan bij wilt dragen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Dat je verantwoordelijkheid neemt voor jouw taken - Dat je initiatief toont - Dat je flexibel beschikbaar bent en dat je begrijpt dat er tijdens avonden, weekenden en feestdagen gewerkt moet worden - Dat je enthousiasme en plezier uitstraalt en elke dag met een glimlach naar het werk komt - Dat je leergierig bent. Ervaring kan je bij ons opdoen, die hoef je nog niet te hebben.

Wat biedt het bedrijf?

- Een leuke en leerzame periode op een prachtige locatie in het centrum van Zevenaar - Werken in een dynamisch team met enthousiaste collega’s - Veelzijdige werkzaamheden - Coaching on the job waarbij je jezelf elke dag weer kunt ontwikkelen - Goede arbeidsvoorwaarden - Doorgroei mogelijkheden, naar een vaste baan

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder