Leidinggevende keuken

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten, een plek om jezelf te zijn, te leren, te genieten en te ontmoeten. een leerplek waar je het naar je zin gaat krijgen!

De stage zal plaatsvinden op de afdeling die samen is overeengekomen. dit kan zijn bediening, keuken, zalen, receptie of huishouding. werktijden gaan in overleg, maar afhankelijk van de afdeling worden de diensten ingevuld tussen 7.00 uur en 23.00 uur. tijdens je stage krijg je een leermeester, je buddy, die je uitlegt, voorziet van informatie en het eerste aanspreekpunt is. ook zal je zoals alle collega's in de bewuste afdeling meewerken en behandeld worden als alle andere collega's. tijdens je stage word je ook volledig beschouwd als onderdeel van het team, waar uiteraard ruimte is om fouten te maken, zonder fouten maken kom jij, maar ook wij, niet verder.

Naar wie zijn wij op zoek?

De belangrijkste eigenschap is dat je zin hebt en zin uitstraalt om je stage te gaan vervullen. als je al wat ervaring hebt is dat makkelijk voor jezelf, maar tijdens je stage ben je hier om meer te leren, dat te leren wat jij graag wilt leren en een go4ed beeld krijgt van ons vak. Lachen, vrolijk zijn en de zin / interesse tonen is echt het alle belangrijkste.

Wat biedt het bedrijf?

Allereerst een plek met in totaal 80 collega's, veelal in de leeftijd 17-20 en 40-55, gezellig bedrijf! Wij zijn een bedrijf wat waarde hecht aan werken en privé, er is ruimte om ook je privé op orde te houden, in te vullen. Ook bijvoorbeeld zijn wij gesloten vanaf de kerst tot en met oud en nieuw! Na je stage kan je als je wilt blijven werken als bijvoorbeeld bijbaan of wanneer je klaar bent met school ook als volledige / vaste baan. Naast dit alles zijn wij het basis hotel voor het Nederlands elftal mannen en vrouwen voetbal, wellicht leuk om te werken tussen deze gasten!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder