Leidinggevende bediening

Hotel Exploitatie Kerckebosch BV Ben jij de gepassioneerde assistent F&B Supervisor waar wij naar opzoek zijn?

Ben jij de gepassioneerde Assistent F&B Supervisor waar wij naar opzoek zijn? Kasteel Kerckebosch is een intiem en culinair kasteel in Zeist waar de mogelijkheden oneindig zijn. Als Assistent F&B Supervisor in ons Kasteel werk je de ene dag in onze Bistoria, waar wij dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren. De andere dag voorzie je de gasten van een stukje taart op hun bruiloft of zet jij een zaal klaar voor een grote, belangrijke meeting. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze functie zo ontzettend leuk! Jij bent graag bezig met afwisselende bedieningswerkzaamheden en zorgt continu voor de optimale gastbeleving. Met plezier overtref jij elke keer weer de verwachtingen van onze gasten. Jij bent de spin in het web binnen ons kleine en vrolijke team met enthousiaste medewerkers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt ervaring met horecawerkzaamheden; Het is voor jou vanzelfsprekend dat je zowel naar je gasten als naar je collega's gastvrij bent; Je weet precies hoe je gasten hoort te benaderen, hoe je ze kan verrassen en zorgt ervoor dat zij zich helemaal thuis voelen in ons kasteel; Je bent altijd gedreven om een bijzondere ervaring te creƫren; Je bent flexibel om in wisselende diensten - ook regelmatig 's avonds en in de weekenden - te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Een prachtige werkomgeving waar persoonlijke en authentieke gastbenadering hoog in het vaandel staan; De mogelijkheid om op vaste dagen vrij te zijn; De mogelijkheid om te leren, je verder te ontwikkelen en door te groeien; Met een leuke korting met je familie of vrienden bij ons komen eten of zelfs logeren; Goede arbeidsvoorwaarden De mogelijkheid op een vaste baan

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder