Gespecialiseerd kok

Restaurant La Provence Ambachtelijke keuken/veel leren/goede arbeidvoorwaarden/super leuk jong team/doorgroeimogelijkheden, goed salaris, uitdaging voor je

Veel wisselende werkzaamheden, eigen patisserie, zelf vis fileren, uitbeenwerkzaamheden, broodbakkerij. Je kunt alle fasen doorlopen van de keuken hierin overleg met wat je leerdoelen zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

We dagen je uit je creativiteit te uiten en te ontwikkelen, je hebt veel vrijheid, goed in jong team passen. Oog voor detail is wel gewenst en leergierigheid/

Wat biedt het bedrijf?

We bieden jouw een uitdagende werkplek, goede arbeidsvoorwaarden, pasen, pinksteren, vaderdag, moederdag, tweede kerstdag, oud en nieuw ben je vrij. Iedere zondag en maandag ben je vrij op een incidentele keer per jaar na. Doorgroeimogelijkheden en goed salaris met cursusmogelijkheden, beursen etc worden geboden door het bedrijf. Vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden in ons jong en gezellig team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder