Marketing & Communication Specialist

studio HB Staging Creatieve marketing & communicatie specialist gezocht voor jonge en dynamische ontwerpstudio! Werk aan live-events, grootschalige producties én een Nederlandse theatertour.

De student wordt dagelijks minimaal 1 a 1,5 uur begeleid en geholpen om de leerdoelen, opgesteld in het PAP (persoonlijk actie plan). Daarna wordt je in de eerste zes weken gekoppeld met een van de communicatie expert of (project)marketeer om het werk op te starten, voor te bereiden en te realiseren. Je krijgt toegang tot een groot netwerk van leveranciers, klanten en makers, waarbij er ook wordt verwacht dat je na de inwerk periode zelfstandig contact onthoud, kwaliteit waarborgt en voortgang communiceert. De werkweek begint vaak op kantoor, en de werktijden zijn variabel. In rustige periodes waarbij er veel tekeningen moeten worden gemaakt is dat van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur, en in uitvoeringsweken kan er een beroep worden gedaan op je flexibiliteit qua beschikbaarheid. Dat betekend dat je soms in het weekend werkt en erna vrij bent.

Naar wie zijn wij op zoek?

Duidelijke, eigen mening hebben Communicatief sterk en dus een vlotte babbel Creatief denken én dit omzetten in concrete plannen Marketingconcepten bedenken Communicatie & social media plannen opstellen en uitvoeren Communicatief, open, eerlijk én pro-actief Telefoontjes met klanten en leveranciers voeren Zelfstandig werken aan eigen projecten Feedback geven én kunnen ontvangen Planning maken en opvolgen Voortgang per project bijhouden en op tijd aangeven als de deadline niet kan worden gehaald Nauwkeurig en gedetailleerd werken Bij twijfel: durf te vragen! --> Fouten maken mag, maar dit kan klanten en/ of geld kosten. Out of the box durven denken en doen Flexibel zijn in werktijden en dagen Open staan om nieuwe technieken te leren en toe te passen Eigen inzichten en doelen vastleggen en bijhouden + delen met begeleider

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een kans op vaste aanstelling, op part-time of freelance basis Moderne ontwerpstudio met prachtig uitzicht op de Zaanse Schans Divers team van (freelance) collega's die per project verschillen Groot netwerk met mogelijkheid om andere ondernemers en bedrijven te leren kennen, afspraken mee in te plannen, als onderdeel van je ondernemersplan en netwerkvaardigheden. Klein team waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt Eigen projecten die je van A tot Z mag bedenken, uitwerken en realiseren. Indien gewenst met begeleiding, uiteraard Op loopafstand van het station en bus stopt voor de deur! Om de vrijdag een heerlijke verse (vegan) lunch van de bakker uit de straat Netwerkwerk bijeenkomst incl. eten en drinken met zaken relaties Gratis toegang tot events en voorstellingen waar je aan hebt meegewerkt Korting op voorstellingen van partners / leveranciers en collega's Meer dan alleen creatief: ook technische kennis wordt gedeeld en in de praktijk gebracht!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder