Kok

Lab-44 Industriele locatie zoekt per direct: Leerlingkok (niveau 2 of 3)

Zoek jij een leer-werkplek op een bijzondere locatie? Dan is de keuken van Lab-44 misschien wel jouw ‘place to be’! Wij werden een half jaar na opening al door Entree Magazine genomineerd voor een award in de categorie ‘Best off the grid’ en daar zijn we uiteraard trots op. Deze nominatie zegt veel over wie we zijn en wat we doen. Lab-44 behoort hiermee tot de gedurfde en verrassende horecaconcepten die dienen als inspiratiebron voor de horeca industrie in Nederland. Wij hebben plaats voor een leerling-kok (BOL/BBL, niveau 2 of 3) Onder begeleiding van onze chef-kok Roy Pickkers (Leermeester van het jaar 2015-2016) leer je de fijne kneepjes van het vak en kun je een mooie rol vervullen in onze keuken. Neem contact op met Roy Pickkers om alles te weten te komen over deze veelzijdige en professionele leer-werkplek!

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede communicatieve vaardigheden Collegialiteit Creativiteit Oog voor detail en hygiëne Enthousiast en energiek Positief Serieus Ambitieus

Wat biedt het bedrijf?

Een professionele leeromgeving onder begeleiding van onze chef-kok. Onze kaart varieert van heerlijke broodjes, tot pizza's en meer culinaire gerechten. Kortom, bij ons komt een breed scala aan vaardigheden aan bod!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder