Zelfstandig werkend kok

Viviamo Aankomend kok worden? Welkom bij team Viviamo!

Ciao Bella! Bij team Viviamo staan hard werken, creativiteit en een fijne werksfeer voorop. In de keuken, onder leiding van Chef Mariusz, leren wij jou graag de fijne kneepjes van het horecavak. Technieken om te snijden, bereiden en koken uiteraard, maar ook logisch werken. Hoe start je de dag op, hoe bepaal je wat er moet gebeuren en in welke volgorde, de MEP, servies draaien (de koude kant én de warme kant) en het afsluiten. Wij worden er heel enthousiast van als leerlingen ook meedenken in ons bedrijf: over een nieuwe menukaart, gerechten buiten de kaart om of juist andere ideeën die je hebt. Wij werken graag flexibel: dat houdt in dat we in overleg de roosters maken, hard werken maar ook hard genieten met elkaar en door ons jonge team is het vooral heel dynamisch. Neem alvast een kijkje op onze socials of nog beter: kom eens kennis maken met een cappuccino! Dan vertellen we je dit graag ook persoonlijk. Liefs, team Viviamo

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken leerlingen die er heel veel zin in hebben om veel te leren en ook de vrijheid te hebben om mee te denken in het bedrijf. Technieken leren wij je heel graag aan, maar als jij er vooral heel veel enthousiasme in hebt zijn staan wij overal voor open!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: - Een gezellig en jong team. Volop gezelligheid op de werkvloer en daarnaast. - Een warm bad: wij staan altijd open voor gesprekken. Hoe zit je in je vel, waar kunnen we over meedenken, maak je iets mee privé? Door ons kleine en hechte team denken wij graag met je mee. - Lekker avondeten met het team: iedere dag voor het drukke servies begint eten we gezellig met elkaar (geen vergoeding gevraagd). - Na je stage kijken wij graag met je mee voor een dienstverband bij Viviamo: ons team is ons hartstikke dierbaar dus we proberen altijd iedereen te behouden om juist zo'n hecht team te creëren met elkaar. - Doorgroeimogelijkheden zijn altijd mogelijk. Vertel ons waar jouw doel ligt: wat wil je graag leren, waar wil je heen en hoe denken we daar samen te komen? Lets go! - Stagevergoeding volgens CAO + fooi per gewerkt uur. - Flexibele roosters. Uiteraard moet er op de drukke dagen / feestdagen gewerkt worden. Roosters maken wij graag in overleg, zodat het eerlijk gaat.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder