Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

In den Roden Leeuw van Limburg Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie In den Roden Leeuw van Limburg

Je gaat aan de slag in onze professionele keuken en maakt deel uit van ons dynamisch jong team. Ons hotel/restaurant is gelegen in het mooie Heuvelland. Onze horeca onderneming bevat een koude en een warme keuken. Je zal in beide secties ervaring op doen en je kennis verbreden. Onze keuken is geopend van 10:30 tot 20:30, dit wil zeggen dat je zowel lunch en diner met ons zal meedraaien. Ook zal je meerdere keren mee helpen met de mise en place. Op onze kaart zijn verscheidende gerechten te vinden, hierdoor kan je veel ervaring opdoen met verschillende bereidingswijzen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een oog voor detail die je gebruikt om onze gerechten zo lekker mogelijk uit te laten zien. Ook wordt creativiteit op prijs gesteld, heb jij een leuk idee? Bijvoorbeeld voor op de menukaart, laat het ons weten en wie weet komt jou voorstel wel op de kaart bij onze gerechten. Bovendien gaan we er van uit dat je leergierig bent en zin hebt om te komen werken. Ervaring in de keuken is niet vereist, je bent hier immers om te leren. En daar helpen we jou graag bij! Het is natuurlijk wel leuk meegenomen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij vinden het natuurlijk super leuk dat je jou stage bij ons wil doorbrengen en bieden je daarvoor ook wat dingen aan zoals een vergoeding, een gratis warme maaltijd in je pauze, reiskosten vergoeding, flexibele werktijden en de mogelijkheid om te werken in een gezellig jong team. Bovendien leer je natuurlijk veel! Ons personeel heeft veel kennis en ervaring binnen de horeca en zullen je veel hulp bieden en je veel kennis bij brengen voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder