Zelfstandig werkend kok

Rixx Eten & Drinken RIXX ! Een klein restaurant met een jong team en veel product kennis.

De student komt te werken in een jong creatief team die veel passie hebben voor eten en alles zelf bereiden. We zijn een klein en gezellig restaurant met veel aandacht voor de student, de inzet en creativiteit bepaald welke taken de student krijgt. De werkdag start om 11.00 uur met mise en place, vanaf 12.00 uur draaien we lunch. Tussen 16.30 en 17.00 uur wordt er samen gegeten. Vanaf 17.00 draaien we diner tot de we de laatste tafel hun eten hebben uitgeserveerd. Dan wordt de keuken weer schoongemaakt en na afloop een sluitingsdrankje gedronken.

Naar wie zijn wij op zoek?

* Creatief * In teamverband kunnen werken * Passie voor koken en voedsel * Leergierig * Netjes werken

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellig, jong bedrijf met creatieve mensen die ook de inbreng van een leerling niet uit de weg zullen gaan. We proberen zoveel mogelijk zelf te maken en proberen ook vaak nieuwe gerechten/ bereidingen uit. Wij hebben maar een klein keukenteam dus er zijn snelle doorgroeimogelijkheden en je kunt al snel veel verschillende dingen doen. Als wij tevreden zijn zijn er ook mogelijkheden voor een vast contract na de opleiding.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder