Manager / ondernemer horeca

Abdij de Westerburcht Manager/ ondernemer Horeca

Je gaat werken bij ons in het restaurant en in de keuken. Wij zijn een hotel restaurant, dus verzorgen voor onze gasten het ontbijt tot aan het diner. Dit betekent dat je kan werken tijdens het ontbijt, tijdens de lunch maar ook voor het diner of 's avonds als gasten heerlijk op het terras zitten voor een borrel. In overleg kunnen we kijken of je eerst in de bediening gaat stage lopen en vervolgens in de keuken, maar het kan ook een combi zijn. Bij de opleiding manager/ondernemer horeca hoort ook een stukje inkoop bij. Dit kan je uiteraard leren bij ons. Je bewaakt de veiligheid in het bedrijf conform de regels en zorgt dat de wetgeving wordt nageleefd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent representatief en stressbestendig. Je bent leergierig en positief ingesteld.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een dynamische en fijne werkomgeving met een gemotiveerd en jong team. Verder mag je altijd even een borrel blijven drinken na werktijd. De gasten zijn over het algemeen erg enthousiast en daar worden wij dan ook weer blij van. Zo is het elke dag een feestje bij ons.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder