Leidinggevende bediening

Westcord Hotel Schylge B.V. Allround F&B stage of leerplaats!

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Als allround F&B stagiair(e) bij Schylge zul je werkzaam zijn in verschillende afdelingen van het hotel, zoals het restaurant, room service, vergaderzalen en de bar. Op deze manier krijg jij de mogelijkheid om in een korte tijd veel te kunnen leren. Een stage bij hotel Schylge bestaat uit de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant. Taken waar jij je mee bezig gaat houden zijn onder andere ontbijt, lunch, en diner. Daarnaast werk je aan de verzorging van vergaderingen en roomservice. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Enthousiasme en leergierigheid • Je volgt een relevante opleiding • Je stage duurt minimaal 20 weken • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat biedt het bedrijf?

• Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. • Stagevergoeding • Interne kost en inwoning • Je bootkaart wordt vergoed • Een mooie werkgever op jouw cv • Professionele begeleiding • Flexibiliteit • Voor €30,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachting

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder