Manager / ondernemer horeca

Restaurant De Stiftsjuffer Kom en beleef! Maak jij het verschil?

Als student werk je in een kleine maar dynamische omgeving. Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend van 11.00 – 18.00 uur. De overige dagen en tijden zijn wij geopend voor feesten en bijeenkomsten. De Stiftsjuffer ligt op een unieke bijzondere locatie. Daar waar de tijd heeft stilgestaan willen wij de gasten laten genieten van de mooie omgeving en verrassen als het gaat om eten en drinken. Daarnaast is de Stiftsjuffer de locatie voor trouwerijen/feesten en evenementen. Bij ons draait het om beleving. Het net even anders doen. Verrassen. Met veel aandacht voor creativiteit.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij gastvrij, en kun jij het verschil maken dan is werken bij de Stiftsjuffer iets voor jou. Jou creativiteit en inbreng worden zeer gewaardeerd en daar waar kan uitgevoerd. We werken in een klein gezellig team en zijn samen verantwoordelijk voor alle werkzaamheden. Naast restaurant hebben we een landwinkel met leuke woonaccessoires en producten uit te buurt Daarnaast organiseren wij buitenevenementen en thema avonden. De Stiftsjuffer is een groeiende organisatie waar jij deel van uit kunt maken.

Wat biedt het bedrijf?

Spreekt ons restaurant je aan en zie jij jezelf al werken in deze organisatie reageer dan snel. Wij bieden de kans om na/naast je stage te komen werken.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder