Leidinggevende keuken

Kasteel De Wittenburg Join the CASTLE CHEFS! koken in een kasteel!

In Kasteel de Wittenburg is geen week hetzelfde. Onze corebusiness is banqueting en dit verschilt per week aan de hand van de geplande evenementen. daarnaast koken wij woensdag tot en met zondag voor restaurant Sophie. Voor de banqueting koken we klassiek frans 3, 4, of 5-gangen. in restaurant Sophie koken we wereldse gerechten met daarin een combinatie van klassiek en modern. in de keuken van de Wittenburg ben je dan verantwoordelijk voor: 1. Het (voor-)bereiden van culinair hoogwaardige gerechten; 2. Het bereiden en op peil houden van de mise en place; 3. Het doorgeef-gereed maken van de gerechten volgens recept; 4. Zorgdragen voor juiste opslag en verwerking van producten; 5. Het werken op een hygiënische manier in de keuken volgens de HACCP regelgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibel Creatief Initiatief Team player Goede communicatieve vaardigheden Stressbestendig

Wat biedt het bedrijf?

Na een jaar bij de Wittenburg kan je stellen dat je als kok multi-inzetbaar bent en dit een goede basis is voor je carrière want je leert hier zowel banqueting koken als a la carte koken. dit doe je in een jong en ambitieus team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder