Leidinggevende keuken

Westcord Hotel de Wadden Leidinggevende keuken, Zelfstandig werkend kok

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Dit gezellige en eigentijdse familiehotel op Vlieland heeft een warme en persoonlijke sfeer. In het restaurant van Hotel de Wadden kun je smakelijk eten en een stap buiten de deur zijn gezellige terrassen en winkeltjes. De tuin van het hotel grenst aan de Waddenzee. Bossen, duinen en strand liggen op wandelafstand. Hotel de Wadden beschikt over drie F&B outlets, eetcafé ‘t Praethuys, Visrestaurant de Wadden en Zeevaert Bar & Rotisserie bieden je volop de mogelijkheden om veel te leren tijdens je stage. Kijk op www.westcordculinair.nl voor meer informatie over de restaurants.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Enthousiasme en leergierigheid • Je volgt een relevante opleiding • Je stage duurt minimaal 20 weken

Wat biedt het bedrijf?

• Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. • Stagevergoeding • Een mooie werkgever op jouw cv • Professionele begeleiding • Flexibiliteit • Voor €30,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachting • Interne kost en inwoning • Je bootkaart wordt vergoed

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder