Assistent verkoop / retail

Dutchcell Assistent verkoop/retail

Leerplaatsen Assistent verkoop/retail. Een assistent verkoop/retail ondersteunt doorgaans de verkoopmedewerkers en het management in een winkelomgeving. Hun taken kunnen onder meer bestaan uit: 1. Klantenservice: Assistenten helpen klanten bij het vinden van producten, beantwoorden vragen en bieden algemene ondersteuning om een positieve winkelervaring te garanderen. 2. Voorraadbeheer: Ze helpen bij het ontvangen van leveringen, controleren de voorraadniveaus, organiseren de opslagruimte en zorgen voor een overzichtelijke presentatie van producten. 3. Kassa: Assistenten kunnen kassa- en betalingstransacties afhandelen, klanten helpen bij het afrekenen en zorgen voor een nauwkeurige registratie van verkopen. 4. Merchandising: Ze helpen bij het opzetten van displays, het inrichten van etalages en het bevorderen van product presentatie om de verkoop te stimuleren. Over het algemeen dragen assistenten verkoop/Retail bij aan het soepel verlopen van de dagelijkse winkelactivi

Naar wie zijn wij op zoek?

Een assistent verkoop/retail moet beschikken over klantenservicevaardigheden, communicatieve vaardigheden, productkennis, verkoopvaardigheden, teamwork, organisatorische vaardigheden, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit, computervaardigheden, initiatief nemen, oog voor detail en stressbestendigheid. Deze vaardigheden stellen hen in staat om effectief te functioneren in een winkelomgeving en bij te dragen aan een positieve klantervaring en het behalen van verkoopdoelstellingen.

Wat biedt het bedrijf?

Dutchcell biedt verkoop/retail stagiairs een dynamische en leerzame omgeving, waar ze hands-on ervaring opdoen in de verkoop van mobiele telefoons, computer en andere communicatie middelen en accessoires. Stagiairs krijgen de kans om te leren van ervaren professionals, deel te nemen aan verschillende aspecten van de verkoop en klantenservice, en waardevolle vaardigheden op te bouwen. We bieden ondersteuning en begeleiding om de stagiairs te helpen hun talenten te ontwikkelen en te groeien in hun rol. Daarnaast bieden we een stimulerende werkomgeving waarin stagiairs kunnen bijdragen aan het succes van ons bedrijf en waar hun input en ideeën worden gewaardeerd.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij de verwerking van goederen en/of producten
  • P5-K1-W1 Voert werk uit bij de ontvangst en opslag van goederen en/of producten
  • P5-K1-W2 Onderhoudt de artikelpresentatie
  • P5-K1-W3 Verzorgt en onderhoudt de werkplek en de werkomgeving
  • Assisteert bij de verkoop en het verlenen van service
  • P5-K2-W1 Ontvangt de klant
  • P5-K2-W2 Assisteert verkopende collega's

lees verder