Zelfstandig werkend kok

Restaurant Hertog Jan LEERLING ZELFSTANDIG WERKEND KOK - LEERLING GASTHEER/GASTVROUW

Alle voorkomende werkzaamheden in een restaurant met Diner en afhaalmogelijkheden. Extra leermogelijkheden zitten in de houtskoolgrill en diversiteit aan afdelingen die het bedrijf biedt verder een redelijk compacte keuken met voldoende en fijne collega's Er zijn twee leermeesters op de werkvloer, leerlingen draaien mee zoals andere medewerkers, in jong enthousiast team. Wij vinden het opleiden van leerlingen en stagiaires erg belangrijk. Het zijn de werknemers of zelfs ondernemers van de toekomst. Er zijn zowel stage en leerling plaatsen in de bediening als in de keuken. Beide leermeesters hebben niveau 4 afgerond. Ons restaurant is onlangs helemaal verbouwd en aangepast aan deze tijd. Fijn om in een nieuwe omgeving te mogen leren. kijk gerust op www.restauranthertogjan.nl om een goed beeld te krijgen. Wij kijken ernaar uit om jou te mogen begeleiden en steken net zoveel energie in jou als jij in je werk. Chef Patric en Gastvrouw Tamara

Naar wie zijn wij op zoek?

Fijne vaardigheden in de horeca zijn natuurlijk humor, gezelligheid en flexibiliteit maar een gezonde dosis doorzettingsvermogen en stressbestendigheid zijn in de horeca niet weg te denken. Uiteraard leer je deze vaardigheden ook uit te breiden door bij ons ervaring op te doen. In de keuken kun je je creativiteit laten zien en ontwikkelen en in de bediening je gastvrijheid en vriendelijke lach natuurlijk. Wij zorgen ervoor dat je leert om een keuken of restaurant te draaien met alles wat daarbij komt kijken. Je mag leren naar je eigen niveau en kunnen dus leergierigheid kan van pas komen maar je moet zelf aangeven wat je voor school gedaan moet hebben of wil leren.

Wat biedt het bedrijf?

BOL en BBL trajecten zijn beiden mogelijk. Een arbeidscontract is hiermee verbonden en altijd overleg. Tevens zijn er doorgroeimogelijkheden of zelfs mogelijkheden naar een vaste baan. We leiden graag leerlingen/stagiaires op om de horeca in te kunnen maar houden goede krachten ook graag binnen ons jonge enthousiaste team. Als je het past en je vindt het leuk, kun je dus blijven na je stage/leerjaar/afronding van je opleiding. Goede begeleiding,

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder