Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Hertog Jan STAGIAIRE BEROEPSOPLEIDING HORECA KEUKEN - BEDIENING

Een stagiair loopt bij Restaurant Hertog Jan gewoon mee zoals de andere medewerkers. Zo leer je het beste wat een baan in de horeca inhoud en kom je het beste aan alle taken toe die je voor je opleiding moet doen. Je kunt bij ons in de bediening en in de keuken stage lopen. Je leert een keuken/restaurant draaien met alle voorkomende (voorbereidende en afsluitende) werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een student komt sowieso om te leren maar een gezonde dosis humor, gastvrijheid en een vriendelijke lach zijn wel hele goede eigenschappen in de horeca. Neem hierbij wat flexibiliteit en leergierigheid mee en je bent al een heel eind.

Wat biedt het bedrijf?

BBL traject arbeidscontract in overleg met uiteraard goede begeleiding van twee leermeesters in huis. Zowel voor keuken als voor de bediening hebben wij de juiste mensen in huis om je te begeleiden en ervaring mee te geven. Wellicht vind je het zo leuk en pas je perfect in ons team zodat je zelfs kunt doorgroeien of een passende baan kunt aannemen. We leiden stagiaires graag goed op om in te stromen in de horeca maar als het past houden we de toppers ook graag zelf. Goede begeleiding

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder