Mediavormgever

Don't Mind B.V. (hele jaar door) stagemogelijkheden bij Don't Mind, hét marketingkantoor voor de festival- en evenementenbranche!

Don’t Mind focust zich op de horeca- en entertainmentbranche. Op deze website kun je een hoop info vinden over onze klanten en werkzaamheden, maar wat jij gaat doen?: - Je beheert zelfstandig socials van een aantal horecagelegenheden; je maakt visuals, schrijft tekst en zet alles online. - Je ondersteunt je collega's visueel; bijv. door het ontwerpen van een nieuwe menukaart voor een eetcafé; - Je gaat mee naar een belangrijke klant om te brainstormen over nieuwe concepten; - Je ontwerpt een logo + flyer voor een nieuw concept bij een discotheek; - Je ontwerpt en distribueert samen met je collega’s artist-visuals voor een festival. Dit in een creatieve, industriële omgeving waar altijd wat te doen is én die altijd in ontwikkeling is: De Noordkade in Veghel.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een opleiding aan het MBO of HBO in de richting van communicatie, mediadesign of aanverwante studies; - Je bent op zoek naar een meewerkstage; - Je bent tenminste 3 aaneensluitende maanden beschikbaar; - Je hebt affiniteit met de horeca- en entertainmentbranche; - Je hebt ervaring met Photoshop, Illustrator en/of Indesign. Ervaring met Premiere, After Effects en andere Adobe-programma’s is een pré; - Je bent sociaal en niet op je mondje gevallen; - Je schrijft foutloos Nederlands; - Je kent de weg op Insta. Ervaring met andere socials is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Zoek jij een toffe stage op een toffe plek? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Vanaf ons kantoor aan de Noordkade in Veghel helpen we onze klanten – veelal actief in de horeca- en entertainmentbranche – o.a. met het verkopen van entreetickets, binnenhengelen van reserveringen en zichtbaar zijn op social. En daar kunnen wij op onze beurt ook weer hulp bij gebruiken, daarom zijn we altijd op zoek naar creatieve stagiair(e)s die ons team willen komen versterken!

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder