Leidinggevende keuken

Catering Groep Nederland

Als kok draai je dagelijks mee met ons team in de keuken. Je ondersteunt onze koks bij de dagelijkse werkzaamheden; mise an place, bereiding en opmaak van buffetten, luxe hapjes,diners en lunches, samenstellen van nieuwe buffetten en diners en overige taken. Daarnaast zal je samen met onze leidinggevende in de keuken bezig zijn met inkoop, personeelsplanning en taakverdeling. Onze professionele en ervaren leermeesters kunnen en willen jou veel leren en zullen jou op uitstekende wijze begeleiden tijdens je stage. Heb jij een passie voor eten en drinken, een drive om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren en wil je graag werken bij een professioneel en groeiend cateringbedrijf, solliciteer dan bij ons!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder