Kok

Hotel Café Restaurant De Ploeg Ben jij die keukenkunstenaar die dit ontzettende leuke vak wil leren? Ga de uitdaging aan in ons mooie bedrijf! De Ploeg is een veelzijdige horecalocatie in het centrum van Varsseveld

Je komt in een veelzijdig horecabedrijf waar veel met verse seizoens producten wordt gewerkt. De Ploeg is een veelzijdige horeca locatie in het centrum van Varsseveld. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en genoeg gratis parkeerruimte. Wil je het koksvak leren? Wij leren je het vak graag en begeleiden je graag naar de toekomst. Je begint de dag, samen met de collega's om 11.00 of later. Wij doen de voorbereidingen voor de lunch en gaan vervolgens de lunchgerechten bereiden voor onze gasten. Vanaf 15.00 gaan we het diner voorbereiden van die avond, na een welverdiende pauze natuurlijk! Om 16.30 gaan wij gezamelijk, met de collega's van de bediening eten om tegen 17.00 de diner gerechten te bereiden. Samen met de collega's zorg je voor lekkere en mooie gerechten. Heb je zelf nog ideeën of voorstellen, je mag altijd meedenken en meewerken om leuke en vernieuwende gerechten te introduceren. Zie jij jezelf al in een van onze keukens staan? Neem contact op met ons!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent nieuwsgierig, je wilt het vak leren, je bent flexibel, je houd van een schone, opgeruimde werkplek en bovenal, je houd van lekker eten en je wilt alleen het lekkerste eten bereiden voor de gasten

Wat biedt het bedrijf?

Als je het "in je hebt"...wij denken graag mee voor je toekomst en bieden de mogelijkheid voor een vaste baan. Een gezellig team, tijd voor een hapje en een drankje, na e tijd gezellig een drankje met je collega's

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder