Zelfstandig werkend kok

Hotel Café Restaurant De Ploeg Ben jij die keukenkunstenaar die dit ontzettende leuke vak wil leren? Ga de uitdaging aan in ons mooie bedrijf

Afhankelijk van het niveau waar je instapt, kunnen wij eigenlijk alles aanbieden. Onze patissier kan je de fijne kneepjes van de patisserie bijbrengen, de kooktechnieken die wij gebruiken zul je leren beheersen, op de traditionele manier. Wij werken zoveel mogelijk met verse, seizoensgebonden producten. Wil je meedenken over nieuwe gerechten? GRAAG! Wij staan open voor nieuwe ideeën en technieken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Dat je creatief bent en denkt is natuurlijk handig. Dat je (nog) niet alles beheerst is geen probleem, als je het maar wilt leren. Wij bieden je de handvaten om jezelf te ontwikkelen in de keuken.

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij na de leerperiode nog niet uitgeleerd en wil je met ons de Ploeg naar een hoger level brengen? De kans op een vast baan is dan zeker aanwezig. De balans tussen je werk en je privé is bij ons van groot belang, dus bieden wij jouw zeker de kans om je verder te ontwikkelen. Bij ons telt iedereen gelijkwaardig mee, van leerling tot de chefs. Je wordt opgenomen in een team van 3 vaste keukenmedewerkers, die jouw graag alles willen leren.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder