Allround medewerker AV-productie

Waves - Video Agency Stage content creator bij Waves Video Agency

Als content creator ben jij verantwoordelijk voor het maken van toffe, leuke of interessante content voor het bedrijf en het bijhouden van de social media (en evt ons andere submerk dat nog wordt opgezet: Nami - Social Impact Storytelling). Je gaat zelf aan de slag met edits, maakt videos met onze camera's en bedenkt leuke concepten. Afhankelijk van je vaardigheden zal je ook ingezet kunnen worden op creatieve vraagstukken die op ons pad komen. Daarnaast ga je altijd mee op draaidagen en help je op de set mee. Je zal heel veel vrijheid hebben en ruimte voor eigen initiatief doordat je werkt in een klein team. Volop ruimte dus om toffe dingen te maken! Het is daardoor wel belangrijk dat je proactief en gemotiveerd bent om mooie dingen te maken en alles uit je stageperiode te halen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Zoals gezegd is het vooral belangrijk dat je erg gemotiveerd bent om mooie dingen te maken en het bedrijf verder te willen helpen. Je kan op eigen houtje mooie concepten bedenken, hebt een hoge drive om van waarde te zijn voor het bedrijf en pakt graag dingen aan. Verder is het belangrijk dat je ervaring hebt in het werken met camera's en vooral in het maken van edits. Je werkt in Premiere pro of Davinci Resolve. Set ervaring is heel mooi meegenomen.

Wat biedt het bedrijf?

Een leuke stageplek bij een upcoming bedrijf uit Utrecht met een grote diversiteit aan opdrachten. Van fictie films, documentaires, videoclips, branded content & commercials tot social videos. Je werkt op kantoor met jonge en gedreven filmmakers in een klein team waardoor je veel begeleiding, feedback én vrijheid krijgt om ook eigen invulling te geven aan je stage tijd. Uiteraard is er ook stagevergoeding beschikbaar.

Wat ga je leren?

  • Realiseert de AV-productie
  • B1-K1-W1 Bereidt de opnames voor de AV-productie voor
  • B1-K1-W2 Maakt opnames voor de AV-productie
  • B1-K1-W3 Bewerkt de AV-bestanden
  • B1-K1-W4 Levert de AV-(deel)productie op
  • B1-K1-W5 Werkt samen ten behoeve van de AV-productie
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk AV-portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in het relevante AV-netwerk

Video Link

lees verder