Pedicure

Derm Medics "Ontwikkel Je Schoonheidstalenten bij Derm Medics: Leer en Groei als Schoonheidsspecialist!"

De student Schoonheidsspecialiste bij Derm Medics zal een breed scala aan taken uitvoeren om praktijkervaring op te doen. Op de schoonheidsafdeling zal de student klanten verwelkomen, huidanalyses uitvoeren, diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen geven, en advies geven over huidverzorging. Daarnaast zal hij/zij producten toepassen en klantendossiers beheren. Een typische werkdag begint met het voorbereiden van de behandelruimte en het ontvangen van klanten. Tijdens de dag voert de student afwisselende behandelingen uit volgens afspraken, houdt hij/zij klantendossiers bij en biedt hij/zij gepersonaliseerde huidverzorgingsadviezen. De student zal leren over huidtypen, behandelmethoden, producttoepassing en klantcommunicatie. Deze ervaring biedt inzicht in het dagelijkse reilen en zeilen van een professionele schoonheidssalon en ontwikkelt essentiële vaardigheden voor de toekomstige carrière als schoonheidsspecialist.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Derm Medics zijn diverse vaardigheden van belang voor de student of werknemer, waaronder: 1. Klantgerichtheid: Een empathische en vriendelijke houding om klanten te verwelkomen, begrijpen en tevreden te stellen. 2. Oog voor details: Nauwkeurigheid bij het uitvoeren van behandelingen, het bijhouden van klantendossiers en het volgen van protocollen. 3. Communicatieve vaardigheden: Duidelijke communicatie met klanten over behandelingen, verwachtingen en nazorg, evenals samenwerking met collega's. 4. Hygiënebewustzijn: Strikte naleving van hygiënische en sterilisatiestandaarden voor een veilige omgeving. 5. Creativiteit: productpresentatie; het ontwikkelen van nieuwe behandelingsideeën. 6. Tijdsbeheer: Effectief plannen van behandelingssessies en voldoen aan afspraakschema's. 7. Probleemoplossend vermogen: In staat om snel en adequaat te reageren op onverwachte situaties of vragen van klanten. 8. Technisch inzicht: Begrip van apparatuur en technologieën

Wat biedt het bedrijf?

Bij Derm Medics bieden we onze studenten en werknemers een stimulerende en ondersteunende omgeving: 1. Professionele groei: We moedigen voortdurende ontwikkeling aan door middel van trainingen, workshops en begeleiding van ervaren professionals. Dit creëert kansen om vaardigheden en kennis uit te breiden. 2. Doorgroeimogelijkheden: Binnen ons groeiende bedrijf zijn er kansen voor interne groei en bevordering. We geloven in het belonen van inzet en toewijding. 3. Kans op vaste aanstelling: Bij bewezen prestaties en wederzijdse compatibiliteit bieden we mogelijkheden voor een vaste aanstelling na succesvolle afronding van het leertraject. 4. Teamdynamiek: Ons hechte en collegiale team bevordert samenwerking en ondersteuning. Een positieve werksfeer draagt bij aan het welzijn van iedereen. 5. Mentorschap: Ervaren collega's bieden begeleiding en mentorship om studenten en werknemers te helpen slagen in hun rol.

Wat ga je leren?

  • Een pedicurebehandeling uitvoeren
  • B1-K1-W1 Bereidt pedicurebehandeling voor en ontvangt cliënt
  • B1-K1-W2 Maakt behandelplan op basis van anamnese en voetonderzoek
  • B1-K1-W3 Voert een pedicurebehandeling uit
  • B1-K1-W4 Adviseert en bevordert de verkoop van producten
  • B1-K1-W5 Rondt pedicurebehandeling af en evalueert
  • Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap
  • B1-K2-W1 Maakt een ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Kiest een vorm voor ondernemen
  • B1-K2-W3 Ontwikkelt bedrijfsprocessen en bereidt bedrijfsvoering voor
  • B1-K2-W4 Ontwikkelt een marketingstrategie

lees verder