Leidinggevende keuken

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel Stagiaire kok

Het hele jaar door zijn wij op zoek naar stagiaires voor in de keuken! Doe jij momenteel een BBL-opleiding tot (zelfstandig werkend) kok? Kom dan bij ons je stage lopen! Hotel Van der Valk – De Cantharel biedt haar gasten een buffetten (ontbijt, lunch en diner), de mogelijkheid om à la carte te lunchen en dineren in ons restaurant en zelfs seizoensgebonden 3-gangen menu’s. In jouw stage krijg jij de mogelijkheid om mee te helpen in het bereiden van alles wat ons hotel te bieden heeft. Bij ons krijg je de kans om het vak te leren. Je kunt zelfs leren van meester-kok Andre van Doorn! Wij bieden • Een gepaste stagevergoeding van 14,40 per gewerkte dag; • Goede begeleiding in de keuken: je krijgt een eigen mentor toegewezen en kunt leren van een meester-kok; • Een relaxte sfeer in de keuken; • De mogelijkheid om op jouw eigen tempo het vak te leren; • Een stage die goed op je cv staat

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je bent leergierig & wilt jouw skills continu verbeteren; • Je bent gedisciplineerd, want dat is nodig om in een keuken te kunnen werken Word jij enthousiast van dit verhaal en wil je graag meer weten? Neem gerust telefonisch contact met ons op!

Wat biedt het bedrijf?

• Een gepaste stagevergoeding van 14,40 per gewerkte dag; • Goede begeleiding in de keuken: je krijgt een eigen mentor toegewezen en kunt leren van een meester-kok; • Een relaxte sfeer in de keuken; • De mogelijkheid om op jouw eigen tempo het vak te leren; • Een stage die goed op je cv staat

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder