Medewerker ICT support

Levix Computershop Uden Medewerker ICT support

Bij Levix helpen we klanten met al hun IT problemen. Onze winkels zijn een begrip in de regio en ICT is onze passie. Voor ons vernieuwde Experience Center in Uden zoeken we een Medewerker ICT support stagiair(e) die klaar is om een hoop te leren. Onze Technische Dienst staat iedere dag klaar om onze klanten op weg te helpen. Devices gebruiksklaar maken, software installeren of hardware repareren, geen dag is voor jou hetzelfde. Je neemt meldingen aan en lost ze op of escaleert ze. Je bent leergierig, zelfstandig en klantvriendelijk. Door jou kunnen klanten zo snel mogelijk weer aan de slag. Hulp nodig? Ons gezellige, hechte team werkt nauw samen en staat voor elkaar klaar. De sfeer is informeel en we houden van een grapje, maar werken ook allemaal hard. Veel van onze medewerkers zijn begonnen als stagiair en zijn doorgegroeid binnen het team. Het betreft een stage voor 4 of 5 dagen per week (32 -40 uur) in ons Experience Center in Uden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Eigenlijk is het heel simpel: als jij de opleiding Medewerker ICT support volgt en heel veel zin hebt om alles wat je hebt geleerd nu in de praktijk te gaan brengen, zoeken we jou. Je bent nieuwsgierig, leergierig en hebt oog voor detail. Jij bent tevreden wanneer de klant tevreden is. Als je al wat ervaring hebt in de IT of in een winkel, is dat heel mooi meegenomen. Daarnaast is het handig als je vervoer hebt naar onze winkel in Uden, want daar ga je aan de slag.

Wat biedt het bedrijf?

We vinden jouw ontwikkeling belangrijk en begeleiden je waar nodig. Je hoeft nog niet alles te kunnen of te weten, als je maar zin hebt om het te leren en te ontdekken. In ons team staat er altijd iemand voor je klaar om met je te sparren of je verder te helpen. Zo is je stage bij Levix leuk én leerzaam. Ook niet onbelangrijk: Je komt terecht bij het gezelligste ICT bedrijf van Brabant. Er wordt veel gelachen, want werken moet vooral ook leuk zijn. Op de achtergrond hoor je het foute uur of een 80’s top 10 met hier en daar een meezingende collega. Vals, maar dat mag de pret niet drukken. De humor is droog, de koffie nat. Bij Levix voel je je in no-time thuis!

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt meldingen af
  • B1-K2-W1 Neemt meldingen aan en registreert meldingen
  • B1-K2-W2 Lost meldingen op en escaleert meldingen

lees verder