Tekenaar constructeur

D&W Proces Technology B.V. Klaar voor een kick-start als all-round engineer bij een innovatieve machinebouwer binnen de voedinsgmiddelen industrie?!

D&W Process Technology helpt producenten van innovatieve en unieke voedingsmiddelen met het realiseren van hun productie installaties. Wij hebben een kantoor waar we onze machines engineeren en een werkplaats waar misschien wel de door jou ge-engineerde machines gemaakt worden! Als collega op de engineering afdeling help je mee met het procesontwerp, 3D ontwerp en 2D ontwerp van onze machines. Daarnaast ondersteun je onze monteurs met het beantwoorden van vragen rondom het ontwerp en verzorg je een stukje werkvoorbereiding zodat de monteurs efficiƫnt te werk kunnen gaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over een gezonde portie creativiteit en vindt het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan met je eigen ontwerp. Je bent niet bang voor het krijgen en nemen van verantwoordelijkheid en weet bovendien goed gebruik te maken van de aanwezige kennis bij collega's binnen het bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Wij (D&W) zijn een uniek bedrijf in onze sector. Bijna nergens anders in Nederland vindt je nog de kans om betrokken te zijn in de realisatie van maatwerk productiemachines vanaf engineering tot aan de oplevering. Je maakt het allemaal mee! om die reden zijn er enorm veel ontwikkelingsmogelijkheden omdat het takenpakket zo breed is. Je komt terecht in een team van jonge engineers en monteurs met uitstekende kwaliteiten en een goede mentaliteit. Als je hier goed tussen past en je het gezellig vindt is het altijd het streven om toe te werken naar een vast contract!

Wat ga je leren?

  • Tekent een product of installatie
  • B1-K1-W1 Verzamelt informatie voor het tekenen t.b.v. technische producten en installaties
  • B1-K1-W2 Maakt tekeningen
  • B1-K1-W3 Stelt materiaaloverzichten op
  • B1-K1-W4 Rondt werkzaamheden af
  • Ondersteunt het ontwerp van werktuigbouwkundige producten
  • P3-K1-W1 Onderzoekt t.b.v. en overlegt over informatie voor het opstellen van ontwerpspecificaties
  • P3-K1-W2 Werkt het ontwerp voor werktuigbouwkundige producten uit

lees verder