Manager / ondernemer horeca

Stichting Horeca Tilburg Trappers Horeca Tilburg Trappers

Ben jij student van de afdeling Horeca en geniet jij het meest van werken in een sportieve en uitdagende omgeving. Heb jij een sportief karakter, ben je een doorzetter in de horeca? Dan is deze stage iets voor jou! Over ons Alleen winnen doen we samen. In alle horecapunten van het ijssportcentrum zorgen wij dat onze gasten een geweldige tijd hebben. Elke week is ons stadion gevuld met ongeveer 2800 bezoekers die genieten van een geweldige ijshockey wedstrijd. Daarnaast is onze horeca ook gedurende de week open voor alle verenigingen van het ijssportcentrum. Ook verzorgen we vergaderingen feesten en partijen. Als stagemedewerk(st)er Horeca kun je hier alles leren over het horeca vak. Wijkt jou stage periode af van de beschikbaarheid? Neem dan contact op.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij enthousiast, leergierig en gedreven. Zoek jij een stage in de periode van augustus tot mei. ( mag ook korter zijn) Dan is deze stage iets voor jou.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een diverse stage plek. Om te ontwikkelen op jou tempo. Bij ons is erg veel mogelijk. Van het leren van het mooie horeca vak. Tot het uitwerken en uitvoeren van je eigen evenement.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder