Marketing & Communication Specialist

Focal Meditech B.V. Hulpmiddelen, innovatie, techniek & marketing, een unieke match en jouw unieke kans!

Focal is een familiebedrijf met een eigen ontwikkel-, productie en adviesafdeling. Innovatie en ontwikkeling staat centraal. Zo proberen wij voor iedereen een passende oplossing te vinden middels ons motto luisteren maken verbeteren. Binnen onze afdeling Marketing is van alles te doen zowel voor binnen- als buitenland, van product foto’s & video’s tot gebruikersverhalen verzamelen, de socials in de gaten houden en vullen. Samenwerkingsverbanden, events begeleiden, promo materiaal ontwikkelen. Je kan het zo gek niet bedenken. Kortom ruimte genoeg om je creativiteit te laten schitteren. Ruimte genoeg voor jouw vernieuwende visie en kersverse kennis. Want wij willen aan jou maar ook van jou een hoop leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw sterktes: MBO/MBO+ denk- en werkniveau Je volgt een opleiding Marketing & Communicatie Je bent proactief, creatief en leergierig Je kan zowel in een team als zelfstandig werken Je beschikt over goede communicatie vaardigheden en bent representatief Je hebt affiniteit met medische hulpmiddelen, zorg of techniek Waarom zou je bij Focal stage lopen? Uniek bedrijf waar je jouw talenten en skills kan ontwikkelingen Veel uitdaging en afwisseling in je stage Informele werksfeer, iedereen is altijd bereid je te helpen Fijne begeleiding die altijd beschikbaar is Prettig kantoor met pingpongtafel!

Wat biedt het bedrijf?

Binnen onze afdeling Marketing is van alles te doen zowel voor binnen- als buitenland, van product foto’s & video’s tot gebruikersverhalen verzamelen, de socials in de gaten houden en vullen. Samenwerkingsverbanden, events begeleiden, promo materiaal ontwikkelen. Je kan het zo gek niet bedenken. Kortom ruimte genoeg om je creativiteit te laten schitteren. Ruimte genoeg voor jouw vernieuwende visie en kersverse kennis. Want wij willen aan jou maar ook van jou een hoop leren!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder